"Van hard naar hart voor jezelf"
Inzicht en overzicht

TurboDag

6 uur in de flow

Rust, voldoening, energie én plezier!

  • TurboDag incl lunch, 10 – 16 uur in Easterlittens
  • Check body, mind and soul
  • Doornemen Gezondheid, Relaties, Werk, Bedrijf én Wonen
  • Opstellen Plan van Aanpak.

Drie weken lang: Wekelijks een half uur sparren

 

Denkruimte om weer vooruit te kunnen

Of heb je liever een gesprek?

Dit zijn mijn tarieven:

Particulieren:

€ 125,= per sessie, inclusief btw.

 

Zzp’ers:

€ 135,= per sessie, exclusief btw.

 

Organisaties:

€ 150,= per uur, exclusief btw.

Herkenbaar?

Als je een bikkel bent, doe je wat je te doen hebt. Je zegt wat je te zeggen hebt en je staat voor wie je bent. Basta! Ik heb het jarenlang zo gedaan. Vond dat het zo hoorde. Was er trots op. Totdat er dingen gebeurden waardoor er oud zeer werd aangeroerd. En dingen 180 graden draaiden. Toen liep ik ineens in een mist waarin niks meer helder wilde worden. Waarin ik steeds verder vertraagde en de energie miste voor focus en snelle acties.

Als ik stil ging staan, voelde ik twijfel. Maar volle kracht vooruit voelde ook niet meer goed. Niet zonder zekerheid.

lindsay
Als ik iets als lastig ervaar, dan krijg ik goede tips

“Ik heb sinds deze zomer veel contact met Joanna. Zij heeft mij erg gemotiveerd in mijn positie en nieuwe functie als assortiment coordinator bij Franciscus Gasthuis & Vlietland in Rotterdam. Joanna is laagdrempelig en geeft goede tips als ik ergens tegen aanloop, wat ik bijvoorbeeld als lastig ervaar.”

Lindsey Pires Ramos, assortiment coordinator medische hulpmiddelen Franciscus Gasthuis & Vlietland Rotterdam

cindy kuyt
Na de motivational speech op de vrouwendag ging ik vol inspiratie naar huis

“Dat Joanna een zeer ervaren procurement collega en gewoon een aardig mens was, wist ik natuurlijk al lang. Maar recent heb ik een andere kant van haar mogen zien. Bij de Nevi op Internationale Vrouwendag heeft ze op een zeer eigen wijze de Nevi vrouwen toegesproken over het thema “Onderhandelen”. Petje af Joanna, ik ging vol inspiratie naar huis!”

Cindy Kuyt, contract- en leveranciersmanager IT, inkoopadviseur

Het grote verschil is:

Je wilt nu keuzes maken die goed zijn voor JOU!

Durven zijn wie je echt bent, leven zoals je zélf wilt. Of dat nu met je bedrijf is. In je werk. Met andere mensen of je partner. Of qua lifestyle en woonomgeving. Want het hangt allemaal samen. Het is maar net waar je begint met aandacht geven om dan de oplossing te zien.

Ik zie jou en help je om de mist te laten optrekken. Voorwaarde is dat je gezien wilt worden en in het bijzonder door mij.

  • Als je werk voor 100% draait om resultaten
  • Als je gelooft dat je relaties niet zomaar opgeeft
  • Als je alles maar dan ook alles doet voor je bedrijf
  • En als gezond zijn, betekent niet piepen, ‘no pain, no gain’

Mijn aanbod:

Ik kan met je sparren. Reflecteren. Een snelle denker en een snelle spiegel met een achtergrond om te weten waar de gevoeligheid zit waardoor juist dit ene ding nu complexer is dan wat je ooit eerder aan de hand hebt gehad.

Ik help je en bied al mijn aandacht tijdens de Turbodag.

Dit geeft je:

Duidelijkheid

Rust

Focus

We werken toe naar een Plan van Aanpak met jouw doelen, strategie, acties en planning.
Daarmee durf je krachtige keuzes te maken die goed zijn voor jou. Dat voelt beter dan ooit, omdat je daarmee eindelijk jezelf volledig accepteert en waardeert. Het motiveert, geeft focus omdat je alle kansen en mogelijkheden weer ziet en weet waarvoor je het doet. Met plezier want dat hoort erbij!

Blij met wie je bent

Trots op wat je doet

Plezier in hoe je leeft!

Let wel:

Ik ben geen psych, wel holistisch therapeut en Reiki master met een aardse, praktische en nuchtere inslag.

Starten

We starten met een telefonische kennismaking van 30 minuten, zodat ik een beeld heb van wat er bij jou speelt. Gaan wij daarna samen aan de slag dan betaal je vooraf de factuur en plannen we een datum voor de TurboDag van 6 uur inclusief lunch. Kort daarna zien we elkaar live, bij mij in Easterlittens. Dat is een dorpje in Friesland, makkelijk aan te rijden, auto op de oprit, lekker aan de keukentafel of onder de overkapping in de tuin.

Resultaten

Aan het eind heb je keuzes gemaakt. Heb je je masker durven afzetten. Voel je je vrijer en gezien. En kun je het tempo weer opschroeven, in de wetenschap dat je ondertussen voor jezelf zorgt en dat je zinvol bezig bent. Ik help je keuzes maken, loslaten en richting bepalen zodat je meer energie, voldoening, rust én plezier in je leven hebt.

Snel

Doelgericht

Met humor

Voordelen:

De autorit geeft rust om na te denken en je hoofd leeg te maken. Dat blijkt perfect te werken, dus juist als je verder weg woont. Kom je uit Friesland, dan maak je gewoon een omweg 😊.

 

Ik heb opdrachten, tools en vragen. Tussendoor haal ik koffie, eten we een heerlijke lunch en voor mijn part ga je met blote voeten in mijn tuinvijver zitten.

TurboDag

6 uur in de flow

Denkruimte om weer vooruit te kunnen

"Dus. Als je vraagt, krijg je het.
Als je doet, weet je het"

Quote: Joanna Bos.

Kennismaken? Plan hier je afspraak direct via Calendly.

Of mail me als je direct een datum wilt plannen voor de sparsessie(s) zelf.

 

NB: je mag ook proberen of ik toevallig NU telefonisch bereikbaar ben. Maar ik garandeer niets. Iets met 100% aandacht en sparsessies met bikkels die jou vóór waren 😊.