Vrouwenweekend juni 2021: een onvergetelijk samen zijn

9 juli 2021

Van 18 tot 20 juni organiseerde ik een vrouwenweekend. Samen met 8 vrouwen verbleven wij het hele weekend op een prachtige camping in Friesland, om daar onze vrouwelijke energie te bundelen. Het was bijzonder om te zien dat verschillende vrouwen elkaar zonder oordeel zo makkelijk wisten te vinden. 

Het was een druk programma, maar ook zeker een programma met genoeg ruimte om tot rust te komen! De workshops die gegeven werden richtten zich op meditatie en dans, twee belangrijke tools om het vrouwelijk lichaam de ontspanning te geven die het verdient. 

 

Workshop ´Thuiskomen´ met Renate Veenings

Renate Veening is therapeut en coach. Tijdens het vrouwweekend heeft zij een bijzondere workshop gegeven, om vrouwen in contact te brengen me de zachte versie van hunzelf. Meditatie in combinatie met de Urim en bron-code stoelen, geïntroduceerd door Monique Timmers. 

Stoelen met een energetische werking, die helpen om je gezondheid te herstellen, energetische blokkades weg te halen en je inzicht te geven in belastende patronen op fysiek en geestelijk niveau. Het was een liefdevolle en ontspannen beleving! In het begin werd de energie van de stoelen rustig afgestemd en later werd deze bekrachtigd met geleide meditatie. Voor velen was het voelbaar en er konden op deze manier belastende energieën worden weggehaald. Vervolgens was er tijd voor een oefening om jezelf in het licht te zetten, waardoor je als het ware beschermd wordt voor de dag die komen gaat. Tot slot werd er afgesloten met een oefening waarbij er oude patronen konden worden omgekeerd naar iets positiefs. Iedereen ervaarde deze workshop anders, allen met positieve ervaring. 

vrouwenweekend

Stoelmassage Wytske Zaal

Wytske Zaal is Shiatsu Therapeut en gespecialiseerd in Dorn therapie en Japanse massagetechnieken. Wytske heeft de dames die hierin geïnteresseerd waren een heerlijke stoelmassage gegeven. Daarnaast heeft ze de dames ook meer vertelt over de ´Hara´, het Japanse woord voor buikgebied. Deze kun je gebruiken om in contact te komen met jezelf en je vrouwelijkheid. Een interessante ervaring om meer over het vrouwelijk lichaam te leren. 

 

Dans en meditatie-workshop met Lucienne

Luciënne Glas onderzocht dit weekend via persoonlijke readings: ´Hoe je bent gevormd´, ´Wat je huidige levenssituatie is´, ´waar de blokkades zitten´ en ´wat maakt dat jouw gewenste doel niet of gedeeltelijk wordt bereikt´. Ze deed dit aan de hand van het lezen van chakra´s en aura´s en het aanbieden van healings. Ze maakte hierbij gebruik van de Shamballa-reiki energie. Het was voor alle deelneemsters een heerlijk ontspannen ervaring. Sommige dames waren aardig van de wereld en lagen nog net niet te snurken.

Spontane nieuwe bijdragen! 

Naast de geplande activiteiten, gebeurden er hele mooie en spontane dingen tijdens dit vrouwweekend. Dit alles ging allemaal heel erg automatisch en ongedwongen. Er waren 2 dames mee die niet op het weekendprogramma stonden. Beide dames hadden veel meer in hun mars dan wij van tevoren dachten!  Een van de dames kwam spontaan met een numerologie verhaal en uitleg aan de andere deelneemsters. De ander liet ons haar tarotkaarten reading kunsten zien en ook deed ze een polariteitsmassage. 

De dames voelden zich vrij en op hun gemak, waardoor er veel meer gebeurde dan er in wezen bedoeld was. Er werd niet geoordeeld, waardoor ze ook dingen durfden te doen en aan ons te laten zien. Zichtbaarheid en hoorbaarheid om jezelf echt te laten zien, was iets wat dit weekend voor alle dames naar voren kwam. 

Reacties van de deelneemsters

´Het weekend was voor mij als thuiskomen. Tranen gelaten, maar ook veel gelachen. Het was zo bijzonder dat ieder individu iets in te brengen had. Zo was er bijvoorbeeld iemand met Tarot kaarten, een workshop met dans een beweging, gitaar en zang… Ik heb een workshop gegeven gericht op energetische stoelen en geleide meditatie. Omdat ik de avond vooraf al kennis had gemaakt met de dames tijdens een heerlijk diner, was ik direct op mijn gemak. Ik merkte dat iedereen er onwijs veel zin in had! Na mijn workshop had iedereen een verschillende, maar positieve ervaring. Heel bijzonder. Ik beveel dit weekend zeker aan. Het is een plek waar je alleen maar hoeft te zijn. Alles is goed. Liefdevolle dames die geen oordeel vellen en alleen maar het beste voor zichzelf en een ander willen. De perfecte combinatie van aards en spiritueel, maar niet te zweverig. Volgende keer ben ik graag weer van de partij! Bedankt Joanna!´

Renate

Het vrouwenweekend in Easterlittens in Friesland was een inspirerende ervaring. Het thema was intuïtie. Vanuit je hart je intuïtie volgen en je passie manifesteren in je onderneming. Diverse vrouwelijke coaches begeleiden ons liefdevol met spirituele energetische meditaties, massages, beweging en dans en muziek. De heerlijke en gezonde maaltijden gecombineerd met gezelligheid creëerden een mooie verbinding. Als medium heb ik readings en meditatie workshops mogen verzorgen. Ik ben heel dankbaar voor deze mooie ervaring. Ik zal het meerdere vrouwen aanbevelen en graag doe ik volgend weekend weer mee!

Luciënne 

Het vrouwenweekend was voor mij een cadeautje!  Ik wist niet wat mij te wachten stond, het was pure nieuwsgierigheid wat me hier bracht. Het weekend heeft me ontroerd, geraakt en mijn angst(jes) opgeheven. Ik besef nu meer dan ooit dat het goed genoeg is zoals je bent. Laat je zien, dan kan de ander zich daaraan spiegelen. Ik heb heerlijk gedanst, gezongen, gitaar gespeeld en bovenal mijzelf kunnen zijn. Ongedwongen en niks moest. De vrouw in mij mocht haar werk doen. Ik heb het al verteld aan meerdere mensen om mij heen!

Aggie 

Het was een heel bijzonder vrouwenweekend! Wat een fijne groep mensen bij elkaar en wat een mooie energie vanuit Joanna. Dankzij deze energie, ontstonden er mooie gesprekken. Dit in combinatie met bijzondere workshops, leuke activiteiten en een heel ontspannen sfeer op de camping. Ik heb onwijs genoten en ik ben weer een stukje verder gegroeid in mijn kracht. Dankjewel Joanna voor de super goede organisatie! Ik kom zeker nog een keer jouw kant op getuft!

Beatrijs 

 

Ik ben nog altijd aan het nagenieten! Ik voel me echt weer een stukje meer compleet. Niet alleen door de workshops, maar ook omdat ik mijzelf weer heb mogen ervaren. Het was niet een mega strak schema en dat vond ik heel prettig. Goede balans tussen vrijlaten en activiteiten. Joanna´s manier van zijn, omgang en humor zijn geweldig. Ik heb echt van haar genoten. De graad van verzorging was top. Aan alles gedacht, echt mijn complimenten. Ik zou dit weekend zeker aan anderen aanbevelen. Het is heerlijk om even weg te zijn. Lekker in de natuur. Verschillende disciplines op het gebied van spiritualiteit, bewustwording en energie te leren kennen. Een relaxte en laagdrempelige manier om je te verdiepen in deze wereld. In september ben ik er zeker weer bij!

Elisabeth 

Dit vrouwenweekend gemist?

Vanwege het succes zal er op 17, 18 en 19 september weer een vrouwenweekend worden gehouden. Je kunt hier meer informatie vinden over het programma. Dit keer met nog meer keuzemogelijkheden in verschillende workshops en activiteiten en met een wat grotere groep dames! Nog meer spontaniteit en vrouwelijke energie dus!

Lees hier meer informatie over het programma! Mocht je nog een vraag hebben, laat het mij gerust weten. Hopelijk zie ik jou daar!

Dit was het programma

Verschillende interessante workshops, leuke activiteiten en goede gesprekken met alle deelneemsters. Hieronder een korte overview van het vrouwweekend:

Programma

Vrijdag

13.00 Aankomst & Ontvangst

16.00 Welkom

18.00 Diner bij het Wapen van Friesland: dieper kennismaken

Zaterdag

08.00 Ontbijt & Tussentijdse readings

09.30 Meditatie workshop met Renate

12.00 Lunch & Tussentijdse readings

14.30 Wateractiviteit: varen met SUP, kano of kayak

16.00 Vrije tijd

18.00 Diner Wapen van Friesland

Zondag

08.00 Ontbijt

09.30 Stoelmassage Wytske Zaal

10.30 Dans en meditatie-workshop met Lucienne

12.00 Lunch

14.00 Rondleiding door Tine in Easterlittens

16.00 Afsluiting

18.00 Diner in Wapen van Friesland

20.00 Vertrek