Op zoek naar een goed verhaal?


Als professioneel spreker geef ik regelmatig lezingen. Op events en in company. Ben jij nog op zoek naar een spreker? Neem dan contact met mij op.

Jarenlang werkte ik in een mannenwereld: de offshore, kunstmest, laarzen, tapijttegel, beton- en cementindustrie en uiteindelijk bij Defensie. Als inkoop- en contractmanager bij deze en andere grote organisaties leerde ik mijzelf aan om te vertrouwen op mijn ratio. Daarbij onderdrukte ik mijn zachte, vrouwelijke kant en stond daarnaast constant in de vechthouding. Hier kun je mijn hele verhaal lezen.

Inmiddels combineer ik vrouwelijke intuïtie en zachtheid met mijn nuchtere verstand, en heb gemerkt dat wanneer deze in balans zijn je veel meer bereikt dan je van tevoren had durven dromen. 

Spreker

Over Joanna Bos als spreker

 

 

Joanna daagt mensen uit om de zachte kant in zichzelf opnieuw te ontdekken. We doen zoveel op wilskracht en vanuit een vechthouding. Het allemaal zelf doen, het zelf voor elkaar boxen. Terwijl je als je vanuit een zachte, open houding leeft veel meer voor elkaar krijgt dan constant in de actiestand te staan. Heb jij het lef en de moed om het proces met jezelf aan te gaan, Direct, Onmiddelijk En Nu, om weer regie over je eigen leven te hebben en te houden?

Je (vrouwelijke) intuïtie en innerlijke kracht ontdekken is een prachtig proces. Joanna heeft het merendeel van haar leven haar harde kant laten zien: tijdens karate (zwarte band), als manager in organisaties en bij haar thuis waar ze te maken kreeg met geweld. Er was lef voor nodig om haar diep gevoelige en intuïtieve kant weer aan de praat te krijgen. 

joanna bos coaching

Categorieën en thema´s voor lezingen

 

Inspiratie en Motivatie: Lef + Moed = DOEN

Mijn netwerk vertelde mij keer op keer zoveel bewondering te hebben voor de stappen die ik maakte. Ze zagen mij als heldhaftige ridder die met opgeheven zwaard recht op die grote vuurspugende draak afstormde. Wat een Lefwijf!

Zo begint mijn verhaal in het boek Lefwijf 2. Over een jaar waarin ik drastische keuzes maakte op het gebied van relatie, werk, vriendschap, woon en leefomgeving. Daar zijn Lef en Moed voor nodig. Wil je dat ik jou meeneem in het echt DOEN in plaats van blijven dromen en praten, boek mij dan als spreker.

 

 

 

 

Persoonlijk leiderschap

Als spreker durf ik als geen ander te vertrouwen op mijn intuïtie. Je weet wel, die innerlijke stem die vaak gelijk heeft. Maar je niet altijd hetzelfde vertelt als je verstand. Wat is intuïtie en hoe zet je dit effectief in, zowel privé als in het zakenleven. Durf jij hierbij regie over je eigen leven te nemen en te doen wat goed voelt voor jou? Of  laat je anderen bepalen hoe jij je leven leidt en daardoor zelfs lijdt?

 

Diversiteit

Durf jij écht jezelf te zijn en je eigen ding te doen ipv hoe je denkt dat het hoort? Zakelijk en privé is dit een ding afhankelijk van hoe jij er zelf in staat. Ik neem je mee in mijn reis hoe om te gaan met mijn geaardheid en dat positief te gebruiken in werk en leven.

Boeken

De inzichten en lessen van Joanna Bos zijn ook terug te vinden in het boek Lefwijf 2. Haar lezingen gaan ook in op haar eigen lessen bij het inzetten van haar vrouwelijke en zachte kant op de werkvloer in haar werk als inkoopmanager.

De 50 vrouwen van LEFWIJF 2 vertellen over hun lefmoment, hun moment van overwinning. Ik ben één van die 50 vrouwen en vertel mijn verhaal. Een verhaal over het verslaan van mijn draken. Een verhaal over mijn bijzondere reis in zelf-ontwikkeling met een nieuwe carrière als eindresultaat.

Wil je de deelnemers verrassen met een boek na een lezing? Vraag mij naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

lefwijf boek

Testimonials

Kijken of het klikt?

Overweeg je om mij in te huren als spreker? Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. Tijdens een gesprek kijken we dan of het klikt. Ook hoor ik graag van jou wat er speelt binnen jullie organisatie, zodat ik daarop kan inspelen in mijn verhaal.