Oprit Joanna Bos

Ruimte voor reflectie: Die krijg je automatisch bij mij.

Eerst de autorit naar Easterlittens, onder de rook van Leeuwarden. Brede oprit, niemand kent je.

Mijn huis is overdag mijn domein waar we ongestoord kunnen sparren, of we nu aan de keukentafel zitten of de tuin erbij betrekken en de overkapping gebruiken.

Hier mogen maskers af, opties op tafel en knopen doorgehakt. Zware kost, maar gelukkig heb ik humor. Kom je kennismaken?

Contact

Joanna Bos
Huylckensteinstrjitte 49
8835 XL Easterlittens
06 54 66 19 34

KvK: 91707242
BTW-nummer: NL004910506B77
IBAN NL49 RBRB 8842 065 773

Gewoon down to earth met al onze emoties en zijn

“Unlock Your Potential, kwam  ik tegen op Facebook. Ik klik door naar de site van Joanna en onder aanbod staat “vrouwenweekend”. Ik denk dit is iets voor mij en dan lees ik verder….

Ik heb heel veel gezongen vanaf dat ik kan praten maar de laatste tien jaar niet. Nu liet ik mijn stem weer horen.

Wat een mooi weekend om op terug te kijken. Joanna heeft een fantastisch weekend neergezet, met zoveel zorgvuldigheid. Ze is ook een heel nuchter, no-nonsense persoon en dat voelde goed”.

Wendela van der Vet, zelfstandige

 

 

debbie broekhout
Joanna brengt spiritualiteit en no-nonsense mooi samen

“Joanna stelde mij tijdens een sessie de vraag: wie zorgt er voor jou? Een goede vraag. Want als ondernemer vergeet ik mijzelf al snel en sta je er soms ook écht alleen voor. Joanna weet als geen ander hoe je je goed staande kunt houden in de (mannen) wereld en dat je je zachte vrouwelijke kanten gewoon mag laten zien. Ze stelde mij gelijk op mijn gemak, waarbij ik mij direct open durfde te stellen. Ze brengt spiritualiteit en no-nonsens heel mooi samen. Ik hou ervan.”

Debbie Boekhout, business coach en oprichter D2B