Ik vind het erg lastig om mij te ontspannen. Tijdens de behandeling ben ik eerst wel eventjes gespannen omdat je nooit weet wat dit op dat moment met je doet. Na 5 minuten geef ik mij volledig over en focus mij dan op het gevoel in mijn lijf. Na enige tijd ervaar ik van binnen een soort van stroming. Wanneer Joanna stenen inzet en deze gebruikt op een bepaalde chakra, wordt het gevoel van de stroming warmer.

Ik ben echt een denker, altijd zijn er gedachten in mijn hoofd. Maar op het moment dat Joanna met de klankschalen begint, verdwijnen de gedachten. Na de sessie voel ik langere tijd een diepe ontspanning, dat is zo’n heerlijk. Ik wil na de behandeling het liefst geen activiteiten meer doen, om die rust zo lang mogelijk vast te houden.

De dagen na de behandeling, voel ik mij minder gestrest. Ik ben energieker en kan meer verdragen. Gek genoeg ben ik in de ochtenden eerder wakker en heb niet het gevoel dat ik nog langer wil blijven liggen omdat ik moe ben. Normaal wil ik altijd blijven liggen, omdat ik nog steeds moe ben. Nu stap ik mijn bed uit en voel mij gewoon goed.

Een heel tevreden klant Karin.