Ik vind het erg lastig om mij te ontspannen. Tijdens de behandeling ben ik eerst wel eventjes gespannen omdat je nooit weet wat dit op dat moment met je doet. Na 5 minuten geef ik mij volledig over en focus mij dan op het gevoel in mijn lijf. Na enige tijd ervaar ik van binnen een soort van stroming. Wanneer Joanna stenen inzet en deze gebruikt op een bepaalde chakra, wordt het gevoel van de stroming warmer.

Ik ben echt een denker, altijd zijn er gedachten in mijn hoofd. Maar op het moment dat Joanna met de klankschalen begint, verdwijnen de gedachten. Na de sessie voel ik langere tijd een diepe ontspanning, dat is zo’n heerlijk. Ik wil na de behandeling het liefst geen activiteiten meer doen, om die rust zo lang mogelijk vast te houden.

De dagen na de behandeling, voel ik mij minder gestrest. Ik ben energieker en kan meer verdragen. Gek genoeg ben ik in de ochtenden eerder wakker en heb niet het gevoel dat ik nog langer wil blijven liggen omdat ik moe ben. Normaal wil ik altijd blijven liggen, omdat ik nog steeds moe ben. Nu stap ik mijn bed uit en voel mij gewoon goed.

Een heel tevreden klant Karin.

Wat doet een sessie met mij

“Het gesprek met Joanna heeft mijn inzicht in mijn onderneming als tekentaal desklundige aanzienlijk vergroot. Haar duidelijke stappen en directe overzicht van mijn werkzaamheden waren indrukwekkend. De tips die Joanna heeft gegeven, zijn direct toepasbaar en ik ben van plan om ze zeker te implementeren. Haar expertise heeft me echt geholpen om mijn bedrijf Tekenzin naar een hoger niveau te tillen”.

Corrie Gerritsma , Oprichter Tekenzin

Joanna’s expertise heeft mij echt geholpen

Ik heb met Joanna samengewerkt bij Mebin B.V. De opdracht was om te zorgen voor een optimalisatie van de inkoop nadat er een overname was gedaan. Joanna heb ik leren kennen als iemand die de materie (en die is in deze branche complex) snel eigen maakt. Ze is pragmatisch en werkt daadwerkelijk SAMEN met mensen. Luistert oprecht naar de mens en komt daardoor met een passende oplossing.

Joanna is daadkrachtig in haar communicatie en verbindend naar de mensen. Door deze combinatie is ze in staat om mensen in beweging te krijgen. Ze geeft feedback en opbouwende kritiek waar men mee verder kan.

Ik heb de samenwerking met Joanna als zeer prettig ervaren.

Maaike van der Spijker
Joanna krijgt mensen in beweging

Joanna ken ik als een zeer sprankelend, opgewekt, warm, liefdevol en directe vrouw. Ze heeft zeer goede coachings- en therapeutvaardigheden ontwikkeld. Ze is in staat binnen no-time tot de kern te komen. Dit doet ze met humor en een liefdevolle directheid. Bij Joanna weet je direct waar je aan toe bent: what you see is what you get. Kortom, een topvrouw, zowel als coach/therapeut en als mens.

Marjolein Berendsen
Met humor en liefdevolle directheid komt ze binnen no-time tot de kern

“Unlock Your Potential, kwam  ik tegen op Facebook. Ik klik door naar de site van Joanna en onder aanbod staat “vrouwenweekend”. Ik denk dit is iets voor mij en dan lees ik verder….

Ik heb heel veel gezongen vanaf dat ik kan praten maar de laatste tien jaar niet. Nu liet ik mijn stem weer horen.

Wat een mooi weekend om op terug te kijken. Joanna heeft een fantastisch weekend neergezet, met zoveel zorgvuldigheid. Ze is ook een heel nuchter, no-nonsense persoon en dat voelde goed”.

Wendela van der Vet, zelfstandige

 

 

Gewoon down to earth met al onze emoties en zijn

“Joanna stelde mij tijdens een sessie de vraag: wie zorgt er voor jou? Een goede vraag. Want als ondernemer vergeet ik mijzelf al snel en sta je er soms ook écht alleen voor. Joanna weet als geen ander hoe je je goed staande kunt houden in de (mannen) wereld en dat je je zachte vrouwelijke kanten gewoon mag laten zien. Ze stelde mij gelijk op mijn gemak, waarbij ik mij direct open durfde te stellen. Ze brengt spiritualiteit en no-nonsens heel mooi samen. Ik hou ervan.”

Debbie Boekhout, business coach en oprichter D2B

debbie broekhout
Joanna brengt spiritualiteit en no-nonsense mooi samen

“Joanna Bos… voelen, denken, doen! Dat sprak mij aan. In het “bos” van coaching zocht ik naar hulp. Hulp om ideeën en plannen te kunnen ventileren, daarnaast ook klankborden. Het niveau van life coach voorbij, een coach die je daadwerkelijk op een autentieke manier in je kracht zet. Die vond ik in Joanna, een sparringpartner die er toe doet. Duidelijk, helder, eerlijk en snel met een flinke dosis humor!

Voor wie net als ik een flinke douw in de rug nodig heeft en het lef heeft stevige stappen te nemen zeker aan te bevelen!”

Sylvana de Backer – Leuwol, SylSoulFood, bewustwordingscoach in voeding

Voor wie lef heeft om stevige stappen te maken!

“Joanna is een aangename spreker om naar te luisteren. Zij neemt je mee in haar verhaal en houdt het verrassend. Een positieve, krachtige uitstraling en zij houdt de regie. Prima presentatie!”

Marieke van Deursen, schrijver en oprichter Angels & Magic

Joanna neemt je mee in haar verhaal

Dat Joanna een zeer ervaren procurement collega en gewoon een aardig mens was, wist ik natuurlijk al lang. Maar recent heb ik een andere kant van haar mogen zien. Bij de Nevi op Internationale Vrouwendag heeft ze op een zeer eigen wijze de Nevi vrouwen toegesproken over het thema “Onderhandelen”. Petje af Joanna, ik ging vol inspiratie naar huis!

lindsay
Als ik iets als lastig ervaar, dan krijg ik goede tips

Dat Joanna een zeer ervaren procurement collega en gewoon een aardig mens was, wist ik natuurlijk al lang. Maar recent heb ik een andere kant van haar mogen zien. Bij de Nevi op Internationale Vrouwendag heeft ze op een zeer eigen wijze de Nevi vrouwen toegesproken over het thema “Onderhandelen”. Petje af Joanna, ik ging vol inspiratie naar huis!

cindy kuyt
Na de motivational speech op de vrouwendag ging ik vol inspiratie naar huis