Ik leer jou graag kennen!

Wil jij graag investeren in jouw groei als persoon? Dan kijk ik graag met je mee wat de eerste stap is tijdens een gratis en vrijblijvend persoonlijk gesprek van 30 minuten. Daarin kun je ervaren of ik als coach bij jou pas.

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij in. Zie het als een testrit, om te ervaren of we een klik hebben en jij er vertrouwen in hebt dat ik jou verder kan helpen.

Ik zie ernaar uit om met jou in contact te komen!

joanna bos coaching

Wat is jouw vraag?

Online coaching

vrijheid

Tijdens de 1-op-1 online coachingssessies ga je aan de slag met jouw persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Via gesprekken en oefeningen kom je tot inzichten over wie jij bent, wat wil je écht en hoe ga je dit aanpakken. Van tevoren stemmen wij via een intake af wat je wilt bereiken en bepalen we gezamenlijk een aanpak en het aantal coachingssessies.

Wandelcoaching

wandelcoaching joanna bos

Tijdens wandelcoaching in de natuur van Friesland ga je aan de slag met jouw persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Via gesprekken en oefeningen help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Zo kom je tot inzichten over wie ben jij, wat wil je écht en hoe ga je dit aanpakken. Van tevoren stemmen wij via een intake af wat je wilt bereiken en bepalen we gezamenlijk een aanpak en het aantal coachingssessies.

Blijf op de hoogte

  • Knopen doorhakken: 4 tips die je helpen kiezen

    Lees meer
  • Vrouwelijke intuïtie: hoe word jij dé powervrouw van deze tijd?

    Lees meer
  • Muziek is een prachtig middel middel om te ontspannen en om weer nieuwe ene...

    Lees meer