Ik leer jou graag kennen!

Wil jij graag investeren in jouw groei als persoon? Dan hebben wij het erover tijdens een gesprek van 30 minuten. Daarin kun je ervaren of ik als sparringpartner bij jou pas.

Plan een gesprek met mij in. Zie het als een testrit, om te ervaren of we een klik hebben en jij er vertrouwen in hebt dat je dan ook echt verder komt.

Ik zie ernaar uit om jou te spreken!

joanna bos coaching

Wat is jouw vraag?

Online coaching

vrijheid

Tijdens de 1-op-1 online coachingssessies ga je aan de slag met jouw persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Via gesprekken en oefeningen kom je tot inzichten over wie jij bent, wat wil je écht en hoe ga je dit aanpakken. Van tevoren stemmen wij via een intake af wat je wilt bereiken en bepalen we gezamenlijk een aanpak en het aantal coachingssessies.

Wandelcoaching

wandelcoaching joanna bos

Tijdens wandelcoaching in de natuur van Friesland ga je aan de slag met jouw persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Via gesprekken en oefeningen help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Zo kom je tot inzichten over wie ben jij, wat wil je écht en hoe ga je dit aanpakken. Van tevoren stemmen wij via een intake af wat je wilt bereiken en bepalen we gezamenlijk een aanpak en het aantal coachingssessies.

Blijf op de hoogte

  • Van het onzichtbare kind naar vergeving.

    Lees meer
  • Never judge a book by its cover!

    Lees meer
  • 'Onkruid. Het komt iedere keer weer op tenzij je het goed verdelgt'.

    Lees meer