Powervrouw weekend Unlock Your Potential

Je bent altijd druk, vooral ook met de ander. Maar wie zorgt er voor jou? Tijdens het powervrouwweekend Unlock Your Potential in het Friese Easterlittens, nemen wij je mee terug naar de basis. Jouw kern. Je krijgt de ruimte en tijd om stil te staan bij jezelf, bij wie jij bent en wat jij écht nodig hebt om volledig tot bloei te komen.

 • Aanwezig op het weekend zijn coaches, healers en inspirerende sprekers die jou de handvaten geven om tot belangrijke inzichten te komen over jezelf
 • Kom tot rust in een open en veilige setting omgeven door de prachtige Friese natuur
 • Praten, varen, workshops bijwonen en ´s avonds bij de vuurschaal zitten met andere deelnemers
 • Geniet van de fijne plek en heerlijke maaltijden en kies een mooi plekje uit op de camping voor jouw camper, tent of caravan
 • Wij organiseren dit weekend om samen met andere vrouwen de wereld een betere plek te maken. To spread the love and light together. Wanneer vrouwen samenwerken vanuit respect, vertrouwen, kwetsbaarheid en zachtheid ontstaan er mooie dingen vanuit een geweldige vrouwelijke energie.

Data
18, 19 en 20 juni 2021

Locatie
Camping It Kruswetter, Skrinserdyk 10 in Easterlittens, Friesland

Investering
€ 595,- (incl btw, particulier)
€ 595,- (excl. btw, zakelijk)

Het weekend in een notendop

 • Groep van maximaal 8 deelnemers
 • Ervaren begeleiders, coaches, healers en sprekers
 • Intake vooraf
 • Ademhalingstechnieken voor meer rust
 • Inclusief ontbijt, lunch en diner
 • Overnachting in eigen tent, caravan of camper
 • Exclusief bij te boeken stoelmassage € 30,- (30 minuten).

Herken jij jezelf hierin?

 • Je bent succesvol, maar niet gelukkig;
 • Je zit teveel in je hoofd en wilt weer meer voelen;
 • Je staat constant in de vechthouding en loopt teveel op je tenen;
 • Je wilt jezelf nog beter leren kennen en accepteren.

Vind rust en inspiratie op het powervrouwweekend!

Wij helpen jou tijdens het weekend met:

 • Nog beter weten wie jij bent en wat jouw pad is;
 • Diepere verbinding voelen met jezelf en de ander;
 • Durven vertrouwen op jouw  vrouwelijke intuïtie;
 • Weer aan het roer staan van jouw leven.

Kijk niet gek op als je een aantal maanden na dit weekend wel van baan durft te switchen. Of besluit het roer op een andere manier om te gooien. Een weekend vol rust en inspiratie in Friesland brengt je terug naar jezelf. Waardoor er rust, vertrouwen en verbinding ontstaat.

powervrouw weekend

Het Powervrouw Weekend Programma!

Gun jezelf de impact van een weekend in de prachtige Friese natuur. Samen met ervaren begeleiders, coaches ga je de connectie aan met jezelf. Er is een programma, maar ook volop ruimte om je terug te trekken in stilte. Ook krijg je de kans om andere powervrouwen te leren kennen die jou ook na dit weekend scherp kunnen houden.

Workshop Thuiskomen

joanna bos coaching

Je wilt graag weer zachter en vrouwelijker worden, maar… Hoe? Renate Veenings (therapeut en coach) brengt jou tijdens een workshop van 2 uur in contact met de zachte versie van jezelf. We gaan tijdens de workshop mediteren. Zodat jij gaat voelen wat een hogere trilling met jou kan doen. Hoe je daarna meer in je kracht komt en je weer opgeladen voelt. Renate: `Lange tijd was ik bezig om mijzelf te zoeken. Van alles gedaan; over verlichting gelezen, cursussen zoals Shamballa en Reiki gevolgd. Steeds zocht ik het buiten mijzelf. Alsof ik toch niet goed genoeg was. Elke keer kom ik er weer opnieuw achter dat ik alles al ben. En dat is echt thuis komen. Dit gevoel wil ik jullie ook laten ervaren!´. Meer over Renate Veenings.

Stoelmassage 30 minuten

powervrouw weekend

Je ontvangt een stoelmassage van 30 minuten op locatie, verzorgd door Wytske Zaal. Zij is Shiatsu Therapeut en gespecialiseerd in kruidengeneeskunde en acupunctuur. Behalve massages geven kan zij jou ook meer vertellen over jouw ´hara´, het Japanse woord voor jouw buikgebied. Deze kun je gebruiken om in contact te komen met jezelf en je vrouwelijkheid. Meer over Wytske Zaal

Workshop: van warrior naar healer

van warrior naar healer

Joanna Bos: ¨Vanwege mijn zeer hoog ontwikkelde intuïtie wéét ik bepaalde dingen gewoon. Maar in mijn jeugd was daarvoor geen ruimte. Tijdens dit weekend vertel ik mijn verhaal, en de lessen die ik heb geleerd. Hoe ik te maken kreeg met mishandeling, en daardoor leerde vechten en hard werd. En hoe ik daarna de switch maakte naar de controle loslaten, vertrouwen hebben, leven in zachtheid vanuit mijn hart, vertrouwend op mijn intuïtie. Tijdens deze workshop ga ik jou vertellen hoe jij dat ook kunt doen!¨

Inzicht door lezing aura en chakras

Soms maak je keuzes in je leven, die je afhankelijk van oude patronen, regelgeving, financiële omstandigheden, relaties en werkzaamheden houden, die niet echt bij jou passen. Hoe krijg je inzicht hierin en wat kun je doen om nieuwe keuzes te maken? Lucienne Glas helpt jou dit weekend met deze vragen.  Tijdens dit weekend onderzoekt zij via persoonlijke readings samen met jou, hoe je bent gevormd, wat je huidige leefsituatie is en waar de blokkades zitten. En wat maakt dat jouw gewenste doel niet of gedeeltelijk wordt bereikt. Zij doet dit door jouw chakra en aura te lezen en jou een healing aan te bieden. Hierbij maakt zij gebruik van de Shamballa-reiki energie. Meer over Lucienne Glas en haar spirituele praktijk via LuciaSoulConnection.

De magie van Easterlittens

Easterlittens is een klein dorp in Friesland met iets meer dan 400 inwoners. Het is een magische plek qua energie. Zo loopt er een aardstraal door het dorp en bevinden zich hoogstwaarschijnlijk ley lijnen onder de kerk. Tijdens het weekend neemt Tine, één van de oudste inwoners van het Easterlittens, ons mee op pad door het dorp. Zij woont er al haar hele leven en heeft veel mooie verhalen om met ons te delen.

Vaartocht

varen

Het element water staat voor emotie, jouw 2e chakra, flow, zachtheid. Op zaterdagochtend staat van 10.00 – 12.00 uur op het programma om daarmee in aanraking te komen. Afhankelijk van jouw wens kun je daarom een vaartocht maken met de kano, kajak, of motorboot. Bij mooi weer is zwemmen natuurlijk ook een optie.

Onder begeleiding van Joanna Bos, organisator en intuïtief coach

Joanna Bos is intuïtief coach en mentor en organisator van het powervrouwweekend Unlock Your Potential. Zij maakte de switch van leven in de vechthouding naar leven als coach en healer. Wanneer jij deelneemt aan dit weekend, neemt zij contact met jou op voor een persoonlijke intake. Om kennis te maken en het doel voor het weekend helder te krijgen. Zodat we er voor jou een onvergetelijk weekend van kunnen maken.

Meer over Joanna

Praktische zaken

 • Aankomsttijd vrijdag 18 juni, 13.00 uur
 • Vertrek, zondag 20 juni uiterlijk 20.00 uur
 • Inclusief parkeerplaats op de camping
 • Klik hier voor de route naar It Krúswetter
 • Inclusief campingplaats voor eigen caravan, camper of tent. Mogelijkheid om een overnachting in een trekkershut of stacaravan te boeken (bekijk tarieven)
 • Faciliteiten op de camping zijn: sanitair, elektra, water, wifi 
 • Kledingadvies: comfortabel, sportief. Tip: neem ook zwemkleding mee. 
 • Catering is all in, je kunt je dieetwensen doorgeven aan Joanna
Direct boeken

Ik heb nog een vraag over het weekend

Over de locatie Camping It Kruswetter

Camping It Krúswetter is een passantenhaven en camping met een paviljoen aan het water. Het is een bijzondere plek, die een unieke combinatie van rust en waterrecreatie biedt.

tent