Referenties

 • Joanna ken ik als een zeer sprankelend, opgewekt, warm, liefdevol en directe vrouw. Ze heeft zeer goede coachings- en therapeutvaardigheden ontwikkeld. Ze is in staat binnen no-time tot de kern te komen. Dit doet ze met humor en een liefdevolle directheid. Bij Joanna weet je direct waar je aan toe bent: what you see is what you get. Kortom, een topvrouw, zowel als coach/therapeut en als mens.

  Marjolein Berendsen, Directeur ZoMa Opleidingen
 • Ik heb de Reiki-behandeling met Joanna als boeiend en zinvol ervaren, ook al was ik vooraf sceptisch of dit niet te 'zweverig' zou zijn. Door de pragmatische benadering van Joanna heb ik de behandeling zeker niet als zodanig ervaren. Heel bijzonder wat energie en klankschalen met je lichaam doen. Het heeft mij stof tot nadenken gegeven.

  Han Koppens, Junior Inkoopadviseur, Waterschap Rivierenland
 • In haar Manager Inkoop a.i. functie bij Ipse de Bruggen, hebben Jacqueline van Overbeeke en Henk Buitelaar, Joanna Bos leren kennen als een gedreven changemanager die het behalen van business resultaten gepaard laat gaan met de groei en ontwikkeling van haar inkoopteam. Als changecoaches mochten we Joanna en haar team hierbij begeleiden en hebben ervaren hoe betrokken ze vanuit respect en vertrouwen haar team inspireert en motiveert om eigenaarschap te nemen. We typeren haar als; open, direct, professioneel, gedreven en betrokken. Een verbindend Leider!

  Henk Buitelaar, Partner, STERK Teamontwikkeling
 • Joanna, bedankt voor je ondersteuning van Inkoop naar een toekomstgerichte organisatie, het geven van stabiliteit aan de medewerkers en je plezierige aanwezigheid. Veel succes met toekomstige projecten.

  Sipke Oosten, Manager Facilitair Bedrijf, Ipse de Bruggen
 • Dat Joanna een zeer ervaren procurement collega en gewoon een aardig mens was, wist ik natuurlijk al lang. Maar recent heb ik een andere kant van haar mogen zien. Bij de Nevi op Internationale Vrouwendag heeft ze op een zeer eigen wijze de Nevi vrouwen toegesproken over het thema "Onderhandelen". Petje af Joanna, ik ging vol inspiratie naar huis!

  Cindy Kuyt, IT Contractmanager, Royal FloraHolland
 • Ik heb met Joanna samengewerkt bij Mebin B.V. De opdracht was om te zorgen voor een optimalisatie van de inkoop nadat er een overname was gedaan. Joanna heb ik leren kennen als iemand die de materie (en die is in deze branche complex) snel eigen maakt. Ze is pragmatisch en werkt daadwerkelijk SAMEN met mensen. Luistert oprecht naar de mens en komt daardoor met een passende oplossing. Joanna is daadkrachtig in haar communicatie en verbindend naar de mensen. Door deze combinatie is ze in staat om mensen in beweging te krijgen. Ze geeft feedback en opbouwende kritiek waar men mee verder kan. Ik heb de samenwerking met Joanna als zeer prettig ervaren.

  Maaike van de Spijker, HR-manager, DHL Supply Chain
 • Joanna heb ik leren kennen als een daadkrachtige vrouw die snel to the point komt, zowel in gedachten als in daden. Ze heeft de moed getoond om in de inkoopwereld aandacht voor de relationele kant volop aandacht te geven. Daarnaast durft ze met haar coachende activiteiten buiten de gemakkelijke paden te treden.Binnen Vermooooiers was ze meteen één van de actiefste leden. Warm aanbevolen!

  Wim Hogenkamp, Chief Beauty Officer, Vermooooiers
 • Ik werk als senior inkoper nauw samen met Joanna Bos sinds 1 februari 2018.Joanna is accuraat en erg bevlogen met de organisatie waarvoor ze werkt en gezien haar jarenlange kennis op inkoopgebied, is zij voor mij een erorme steun en vraagbaak op inkoop- en contractinhoudelijke zaken.Zij heeft een proactieve houding en is "to-the-point". Dat werkt heel verhelderend en is soms ook nodig om zaken gedaan te krijgen.Joanna zal voor iedere organisatie een welkome medewerker zijn om contractmanagement of inkoop te professionaliseren.Ik zal haar echt missen.

  Reinder Feenstra, Senior Inkoper Defensie Geneeskundige Organisatie