LEFWIJF 2 (PDF-versie)

9,63

De 50 vrouwen van LEFWIJF 2 vertellen over hun lefmoment, hun moment van overwinning. Ik ben één van die 50 vrouwen en vertel mijn verhaal. Een verhaal over het verslaan van mijn draken. Een verhaal over mijn bijzondere reis in zelf-ontwikkeling met een nieuwe carrière als eindresultaat.

Let op deze prijs is ex BTW

Beschrijving

Het is zover! Vol trots mag ik mijzelf één van de 50 LEFWIJVEN noemen. Samen met 49 andere LEFWIJVEN doe ik mijn verhaal. De 50 vrouwen van LEFWIJF 2 vertellen hoe het voelt als het erop aankomt. Wat je kunt bereiken door tegenslag om te zetten in actie. Het heft in eigen handen nemen wanneer de situatie erom vraagt. Hun lefmoment, hun moment van overwinning

“Jij bent de maker van je eigen leven, niet het slachtoffer van de omstandigheden! Je kunt de omstandigheden wellicht niet direct veranderen, maar wel de manier waarop je ermee omgaat!”

Lef is je angsten onder ogen zien en het tóch doen. Lef is je angst omzetten in kracht. Een schip in de haven is veilig, alleen zijn schepen daar niet voor gemaakt. Er is lef voor nodig om te veranderen, stappen te nemen, uit je comfortzone te stappen, het roer om te gooien, nieuwe onbekende wegen te bewandelen, het anders dan anderen te doen, te durven falen en op je bek te gaan, jezelf uit te dagen, een innerlijke reis en de confrontatie met jezelf aan te durven gaan, in onzekere tijden je te manifesteren, diep te duiken, boven het maaiveld uit te steken, je zekerheid op te geven… Lef is moed.

In LEFWIJF 2 vertel ik mijn verhaal. Een verhaal over het verslaan van mijn draken. Een verhaal over mijn bijzondere reis in zelf-ontwikkeling met een nieuwe carrière als eindresultaat. Het helpen van vrouwen om meer vrijheid en rust in hun leven te creëren met mijn coachingsprogramma.

Dankbaar dat ik hier onderdeel van mag zijn. Dankbaar dat ik een LEFWIJF ben! Dankbaar dat ik mijn verhaal heb opgeschreven om andere vrouwen te inspireren die vrouw te zijn.

Benieuwd naar mijn verhaal en dat van de andere 49 vrouwen?! Laat je inspireren en bestel jouw exemplaar hier.